Σάββατο, 20 Ιουνίου 2015

Η ΣΚΑΛΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

Η ΣΚΑΛΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΟΛΑΝΤΑ ΤΣΟΡΩΝΗ- ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΑΣ

Μία από τις πολύ όμορφες μέρες στο νηπιαγωγείο μας ήταν και αυτή που ζήσαμε με αφορμή την επίσκεψη της συγγραφέας παιδικών βιβλίων Γιολάντας Τσορώνη-Γεωργιάδη.
Τα παιδιά ,που για πρώτη φορά γνώρισαν από κοντά  μία συγγραφέα ,μαγεύτηκαν μέσα από την αφήγηση και την παραστατικότητα της Κας Γιολάντας !!!!!Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου ταξίδεψαν και κατάλαβαν το απότελεσμα που προκύπτει μέσα από την συνεργασία και την ομαδικότητα !!!!!Παιχνίδια συνεργασίας που ακολούθησαν..........με πολύ κέφι...........

Στη συνέχεια τραγουδήσαμε και παίξαμε φορώντας τις μάσκες μας......
Μία τόσο όμορφη μέρα έκλεισε με το κέικ της φιλίας ......που πραγματικά ήταν πολύ νόστιμο.....!!!!!!!Ευχαριστούμε πολύ τις μαμάδες και γιαγιάδες για το πεντανόστιμο κέικ !!!!! Και με ένα δωράκι  από εμάς στην Κα Γιολάντα......με την ευχή να μας ξανάρθει....!!!!!
Η μέρα δεν τελείωσε εδώ...Το απόγευμα οργανώσαμε και μία εκδήλωση για τους γονείς με θέμα <<Η Αγάπη για το βιβλίο είναι και οικογενειακή υπόθεση>>
Ευχαριστούμε πολύ την Αναπτυξιακή του Δήμου Νέστου που μας παραχώρησε το <<Μουσείο Ιστορίας και τέχνης >>για την εκδήλωση και το Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων που ήταν δίπλα μας σε όλη αυτήν την προσπάθεια !!!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου